Zatvori
Zatvori
Rezervirajte svoj boravak
Najbolje raspoložive cijene

Politika o kolačićima

Što su kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na pregledniku ili na tvrdom disku Vašeg računala ili mobilnog uređaja kada posjetite našu web stranicu ili aplikaciju i obično spremaju postavke i web postavke, kao što je Vaš željeni jezik. Kolačići su dizajnirani kako bismo vam pružili nesmetano pretraživanje naše web stranice i oni bilježe Vaše preferencije kako ne biste morali svaki put ponovno unositi tražene pojedinosti.

Postoje različite vrste kolačića. Neki su kolačići izravno s naše web stranice, a drugi su instalirani od trećih  koji postavljaju kolačiće na našu web stranicu.

Kolačići se mogu pohraniti na različit vremenski period na vašem pregledniku ili uređaju. Kolačići sesije brišu se s računala ili uređaja kada zatvorite web-preglednik. Trajni kolačići ostat će pohranjeni na Vašem računalu ili uređaju dok se ne izbrišu ili do isteka roka trajanja. Kod stalnih kolačića, web stranica pohranjuje informacije, kao što su ime i zaporka za prijavu, tako da se ne morate ponovno prijavljivati pri svakom posjetu određene web stranice.

Kako koristimo kolačiće

Web stranica www.villa-dubrovnik.hr prikuplja, obrađuje, otkriva trećim stranama i sigurno pohranjuje podatke o Vašem posjetu kako bi svojim posjetiteljima pružila bolje usluge, kako bi svojim posjetiteljima i članovima omogućila korištenje njihovih članskih povlastica te kako bi ispunila svoje zakonske obveze, pod uvjetom da se takvi podaci ne koriste za bilo koju drugu svrhu ili opseg osim onih definiranih u Pravilima o privatnosti.

Onemogućavanje kolačića

Možete izbrisati trajne kolačiće kao i odbaciti oba, kolačiće sesije i trajne kolačiće, slijedeći upute navedene u "pomoći" datotekama preglednika ili na web stranicama www.allaboutcookies.org ili www.youronlinechoices.eu i možete nastaviti koristiti web stranice ili mobilne web stranice ali, u tom slučaju, možda nećete imati pristup ili ćete imati ograničen pristup svim funkcijama web stranice ili mobilne web stranice.

Kolačići koje mi postavljamo

Villa Dubrovnik bilježi detalje o Vašem posjetu web stranici i/ili Vašoj povijesti korištenja članstva na našoj web stranici kako bismo prilagodili reklamne oglase koji bi Vas mogli zanimati, kako bismo Vam ponudili promocije i marketinške kampanje te poboljšali sadržaj web stranice prema Vašim željama.

Villa Dubrovnik koristi kolačiće sesije i trajne kolačiće na svojim web stranicama i mobilnim stranicama. Kolačići sesije bit će izbrisani s Vašeg računala nakon zatvaranja preglednika, dok trajni kolačići ostaju na Vašem tvrdom disku sve dok se ne izbrišu ili do isteka roka trajanja. Možete izbrisati trajne kolačiće kao i odbaciti oba, kolačiće sesije i trajne kolačiće, slijedeći upute navedene u "pomoći" datotekama preglednika ili na web stranicama "www.allaboutcookies.org" ili www.youronlinechoices.eu i možete nastaviti koristi web stranice ili mobilne web-stranice, ali u tom slučaju možda nećete imati pristup ili ćete imati ograničen pristup svim funkcijama web stranice ili mobilne web stranice.

Kolačići trećih

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. Kolačići treće strane obično dolaze iz oglasa s drugih web mjesta i postavljaju se na web stranicu koju posjećujete. Korištenjem tih kolačića web stranice mogu pratiti upotrebu interneta u marketinške svrhe.

Sljedeći odjeljak sadrži pojedinosti o kolačićima trećih strana koje biste mogli susresti na ovoj web stranici.

• Ova web lokacija koristi Google Analytics, što je jedno od najraširenijih i pouzdanih rješenja za analizu na webu, pomažući nam da razumijemo kako upotrebljavate web-mjesto i načine na koje možemo nadograditi Vaše iskustvo. Ovi kolačići bilježe koliko provodite vremena na web stranici i stranice koje posjetite kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljive sadržaje.

Pojedinosti o Vašoj upotrebi ove web stranice/mobilne web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenijet će Google i pohraniti ga na siguran način. Google će koristiti takve podatke kako bi procijenio Vašu upotrebu web stranice/mobilne web stranice; za prikupljanje web stranica/mobilnih web stranica Villa Dubrovnik i pružanje drugih usluga u vezi s korištenjem web stranica/mobilnih stranica i korištenja Interneta. To ne znači podudaranje vaše IP adrese s ostalim Googleovim podacima. Više informacija o upotrebi usluge Google Analytics potražite na sljedećoj vezi:

http://www.google.com/intl/tr/policies/privacy/#infocollect.

Više informacija o kolačićima usluge Google Analytics potražite na službenoj stranici usluge Google Analytics.

• Također, na našoj web stranici koristimo gumbe i/ili dodatke za društvene mreže koji Vam omogućuju povezivanje s društvenom mrežom na različite načine. Kako bi omogućile takvu uslugu, web stranice društvenih mreža, uključujući Facebook, Twitter i Instagram, postavit će kolačiće putem naše web stranice, koje se mogu koristiti za nadogradnju Vašeg profila na dotičnoj društvenoj mreži ili za dopunu podataka koji su, u različite svrhe, pohranjeni u njihovim politikama privatnosti.

• Osim toga, kako bismo Vam ponudili takve oglase koji bi Vam mogli biti zanimljivi, a kako bi se stvorila određena ciljana publika na Facebooku, samo Vaša adresa e-pošte koju ste objavili na web stranici Villa Dubrovnik objavljena je na Facebooku.

Prije nego što prenesemo ili objavimo Vašu e-mail adresu na Facebooku, Facebook će ga lokalno šifrirati na našem sustavu pomoću tzv. hash metode.

Vaša adresa e-pošte koja je šifrirana tzv. hash metodom te ujedno i objavljena na Facebooku koristit će se samo u svrhu podudaranja. Ne smije se otkriti trećim stranama ili drugim oglašivačima i ona će biti uklonjena ili izbrisana iz Facebook sustava što je prije moguće nakon što se gore navedena podudarna transakcija završi.

Facebook osigurava povjerljivost, privatnost i sigurnost podataka šifriranih putem hash metode i Facebook User ID zbirke koja predstavlja vašu posebnu ciljnu publiku, uključujući tehničke i fizičke mjere sigurnosti razvijene (i) za zaštitu sigurnosti i integriteta podataka sve dok se Vaši osobni podaci čuvaju u sustavima Facebooka i (ii) štite Vaše osobne podatke u sustavima Facebooka kako bi se spriječio neovlašteni ili pogrešni pristup njima ili njihovo neovlašteno otkrivanje ili korištenje. Štoviše, ako ne dajete Vaš pristanak ili primjenjiv zakon to zahtijeva, Facebook ne daje pristup ili informacije trećim stranama ili drugim oglašivačima za Vašu posebnu ciljnu publiku niti daje podatke o Vašim posebnim ciljanim korisnicima na naše korisničke podatke ili ne stvara profile na temelju područja interesa ili koristiti posebnu ciljnu publiku za bilo koju svrhu osim pružanja usluga Vama. Dodatne informacije o uvjetima posebne ciljne publike za Facebook možete posjetiti 

https://www.facebook.com/ads/manage/customaudiences/tos.php?_= i na Facebook načelima privatnosti, posjetite https: // www. facebook.com/privacy/explanation.

Više informacija

Nadamo se da su ova pravila o kolačićima korisna za Vas. Ako niste sigurni želite li ostaviti kolačiće na web stranici koju posjećujete, imajte na umu da je uvijek sigurnije omogućiti kolačiće koji bi ostvarivali komunikaciju s nekim od značajki koje se koriste na našoj web stranici. Međutim, ako trebate detaljnije informacije, kontaktirajte nas na sljedećoj e-pošti:

• privacy@villa-dubrovnik.hr

Promjene u Politici kolačića

Povremeno možemo ažurirati ovu Politiku. Ako napravimo značajne promjene, obavijestit ćemo Vas, ali molimo Vas da redovito provjeravate ovu Politiku kako biste bili sigurni da ste upoznati s najnovijom verzijom.

 

Ok

Koristeći našu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića u skladu sa politikom privatnosti i kolačićima.
More Info