Zatvori
Zatvori
Rezervirajte svoj boravak
Najbolje raspoložive cijene

Politika o kolačićima

Na koji način DOĞUŞ OTEL İŞLETMECİLİĞİ ve YÖN. HİZ. A.Ş. („Doğuş Otel“) kao vlasnik internetske stranice https://www.mythahotels.com/en/ upotrebljava kolačiće?

Kolačići Doğuş Otela upotrebljavaju se u svrhu osiguranja funkcionalnosti internetske stranice i poboljšanja vašeg iskustva prilikom posjete stranici. Osim toga, Google Analytics upotrebljava se u svrhu pružanja statističkih podataka o posjetiteljima stranice.

Na koji način Doğuş Otel upotrebljava kolačiće trećih strana?
Doğuş Otel upotrebljava Google Analytics, uslugu koju nudi Google, a koja se odnosi na pružanje statističkih podataka. Google Analytics upotrebljava kolačiće kako bi se provela analiza o načinu na koji posjetitelji upotrebljavaju internetsku stranicu, pružanjem statističkih podataka/izvještaja. Za više informacija u pogledu Google Analyticsa (uključujući opcije odbijanja), posjetite sljedeću adresu: : https://www.google.com/intl/tr/policies/privacy/#infocollect.

 

Upravljanje kolačićima

Ovisno o vašem internetskom pregledniku, slijedite korake u nastavku kako biste dobili više informacija o kolačićima te ih dopustili ili odbili:

Google Chrome: klikom na simbol ili „i” u adresnoj traci možete dopustiti ili blokirati kolačiće s pomoću kartice „Kolačići”.

Internet Explorer: odaberite gumb „Alati”, kliknite na karticu „Sigurnost” i upravljajte svojim kolačićima (dopusti ili blokiraj).

Mozilla Firefox: kliknite na izbornik Firefoxa u gornjem desnom kutu preglednika, odaberite „Mogućnosti” i upravljajte svojim kolačićima klikom na „Privatnost i sigurnost”.

Za druge preglednike (Opera, Microsoft Edge), odaberite stranice „Pomoć” ili „Podrška”.

Safari: odaberite karticu „Safari” u odjeljku „Postavke” na svojem telefonu i upravljajte kolačićima s pomoću odjeljka „Privatnost i sigurnost”.

Osim navedenih mogućnosti, za više informacija o kolačićima i upravljanju njima, posjetite stranice https://www.allaboutcookies.orghttps://www.youronlinechoices.eu/ ili upotrijebite aplikaciju Privacy Badger" na adresi https://www.eff.org/tr/privacybadger.

 

Vrste kolačića

Vrste kolačića prema trajanju: privremeni (sesijski) i trajni kolačići upotrebljavaju se na straniciDoğuş Otela prema trajanju. Privremeni kolačić završava kada zatvorite preglednik, dok trajni kolačići dulje ili neodređeno vrijeme ostaju na vašem hard disku.

Vrste kolačića prema vlasniku kolačića ili strani koja postavlja kolačić: na internetskoj stranici kojom upravlja Doğuş Otel, kolačiće trećih strana upotrebljavaju strane koje postavljaju kolačić. Kolačićima Doğuş Otela upravlja se kada su oblikovani od strane Doğuş Otela, dok kolačićima trećih strana upravljaju poduzeća trećih strana s kojima surađujemo.

Vrste kolačića prema namjeni: tehnički kolačići upotrebljavaju se na stranici kojom upravlja Doğuş Otel prema namjeni. Tehnički kolačići potrebni su za ispravno funkcioniranje internetske stranice.

Statistički kolačići: statistički kolačići pomažu vlasnicima internetskih stranica da dobiju informacije o tome na koji način posjetitelji upotrebljavaju internetsku stranicu, anonimnim prikupljanjem podataka i izvješćivanjem o njima.

Informacije o kolačićima na internetskoj stranici Doğuş Otela nalaze se u sljedećoj tablici:

  

NAZIV KOLAČIĆA
_ga
_gat
_gid
collect
DAVATELJ
mythahotels.com
mythahotels.com
mythahotels.com
google-analytics.com
VRSTA
HTTP
HTTP
HTTP
Pixel
TRAJANJE
2 godine
sesija
sesija
sesija
Opis svrhe kolačića
Registrira jedinstveni ID koji se upotrebljava za dobivanje statističkih podataka o tome kako posjetitelj upotrebljava internetsku stranicu.
Upotrebljava ga Google Analytics za kontrolu stope zahtjeva
Registrira jedinstveni ID koji se upotrebljava za dobivanje statističkih podataka o tome kako posjetitelj upotrebljava internetsku stranicu.
Upotrebljava se za slanje podataka Google Analyticsu o uređaju i ponašanju posjetitelja. Prati posjetitelja po uređajima i marketinškim kanalima.
Inicijator
Script tag, page source line number 66
Script tag, page source line number 66
 
Script tag, page source line number 66
Script tag, page source line number 66
Izvor
https://www.google-analytics.com/r/collect?v=1&_v=j68&a=349613222&t=pageview&_s=1&dl=https%3A%2F%2Fwww.mytha hotels.com%2Fen%2F&ul=en-us&de=UTF-8&dt=Home%20%7C%20Mytha%20%7C%20Official%20site&sd=24-bit&sr=1024x768&vp=99 7x739&je=0&_u=IGBACEABB~&jid=772611964&gjid=1058076018&cid=1795866676.1533558846&tid=UA-111330742-1&_gid=56014450 0.1533558846&_r=1&z=1478769630 via https://www.google-analytics.com/analytics.js
 
Podaci se šalju u:
Nizozemsku
Nizozemsku
Nizozemsku
Nizozemsku

 

Ok

Koristeći našu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića u skladu sa politikom privatnosti i kolačićima.
More Info