Zatvori
Zatvori
Rezervirajte svoj boravak
Najbolje raspoložive cijene
Pošalji

O Nama

O Nama - photo 1
O Nama - photo 2
O Nama - photo 3

Hotel Villa Dubrovnik jedan od najekskluzivnijih i nagrađivanih boutique hotela u Hrvatskoj i regiji. Uz ambiciozne ciljeve u pogledu razvoja turističkog proizvoda visoke razine kvalitete primjenom međunarodnih standarda kvalitetne turističke usluge nastojimo promovirati Hrvatsku i dubrovačku tradiciju, povijest i ljepotu u luksuznom izdanju. Villa Dubrovnik članica je najprestižnijih grupacija luksuznih hotela kao što su Virtuoso, Leading Hotels of the World, Mr. & Mrs. Smith, American Express Fine Hotels & Resorts te Signature Travel Network.

Villa Dubrovnik je izgrađena na lítici iznad kristalno čistog mora i okružena je borovima i čempresima, izvrsna lokacija i bogata povijest čine hotel izuzetno atraktivnim objektom. Uz izvrsnu uslugu svakog člana tima, najpopularniji smo izbor za goste visoke platežne moći. Prioritet nam je konstantno ulaganje u izvrsnost usluge za koju primamo izuzetne pohvale naših gostiju. S ponosom se dičimo preko 25% stalnih gostiju koji se vraćaju iz godine u godinu, to je izvrstan pokazatelj renomea i kvalitete usluge koju hotel pruža. Dodatan prioritet nam je zadržati izuzetno visok Index zadovoljstva gostiju koji je postavljen iznad 95% na godišnjoj razini. Personalizirana usluga od samog početka procesa rezervacije pa sve do pozdrava prilikom odlaska iz hotela, jedan je od ključnih ciklusa u koji ulažemo najviše vremena s planom treninga svakog zaposlenika unutar odjela koji sudjeluju u direktnoj komunikaciji s gostima.  

Pažnju posvećujemo održivom ekološkom poslovanju pa smo tako od 2019. godine ponosni nositelj Green Globe certifikata za unaprjeđenje ekološke prakse. Riječ je o međunarodno priznatom certifikatu koji broji preko 500 članova u više od 100 zemalja diljem svijeta, a dodjeljuje se kompanijama koje koriste tehnološke inovacije kako bi učinkovito upravljali potrošnjom energije i osigurali što manji utjecaj na okoliš.

< back