Zatvori
Zatvori
Rezervirajte svoj boravak
Najbolje raspoložive cijene
Pošalji

Recepcija i odnosi s gostima

Recepcija i odnosi s gostima - photo 1

Iako imam nepunih 35 godina, već 18 godina radim u turizmu te poslovima vezanim uz turizam. Radio sam u nekoliko dubrovačkih hotela kao recepcioner, a u Villi Dubrovnik radim od 2012. godine. Počeo sam raditi kao noćni recepcioner da bih došao do pozicije Zamjenika voditelja recepcije. Nekoliko godina sam radio i kao Voditelj odjela rezervacija te kao Koordinator prodaje. Posljednje dvije godine sam Voditelj Recepcije i odnosa s gostima.

Posao u odjelu recepcije i odnosa s gostima je jako dinamičan i izazovan te niti jedan dan nije isti.  Ključni zadaci su dočekivanje gostiju, davanje informacija o hotelu kao i o destinaciji, organiziranje dnevnih aktivnosti, praćenje svih financijskih transakcija te ono najbitnije, a to je održavanje zadovoljstva gosta na najvišoj mogućoj razini.

Svim budućim kolegama koji su komunikativni, snalažljivi i spremni na suradnju bih preporučio da se bave ovim poslom. Ako želite upoznati ljude različitih kultura, ako želite da vam svaki dan bude drukčiji te ako volite dinamično poslovno okruženje, za vas je rad na recepciji definitivno pravi izbor.

Andrijan Blažević, Voditelj Recepcije i Odnosa s gostima

< back