Zatvori
Zatvori
Rezervirajte svoj boravak
Najbolje raspoložive cijene
Pošalji
Sastanci i događaji - photo 1
Sastanci i Događaji
Saznajte više

Sastanci i događaji

Smješten na vratima Dubrovnika s pogledom na Jadran, naš objekt pored mora s pet zvjezdica savršeno je mjesto za jedinstveno vjenčanje ili ekskluzivnu konferenciju.

Naša prostorija za sastanke opremljena je tako da može poslužiti za organizaciju različitih događaja, od korporativnih događaja na visokoj razini do elegantnih primanja.

Lokacija pored mora koja oduzima dah uključuje i vrhunski catering.

Kada se riješe važna pitanja i odrade slavljeničke zdravice, sudionici mogu zaplivati u moru ili bazenu, ili se okupiti na jednom od naših otvorenih mjesta za jelo i osvježenje, uz zadivljujuć krajolik.

Vjenčanja
Vjenčanja

Zapanjujuća pozadina Starog Grada i morsko okruženje čine nezaboravan ambijent za razmjenu zavjeta. Nakon ceremonije proslavu možete nastaviti na čarobnom primanju, koje uključuje koktele na otvorenoj terasi. Krenite na medeni mjesec sa stilom, pozdravljajući goste s našeg privatnog broda, ili se odlučite za odmor u jednom od naših apartmana gdje ćete započeti opuštajući boravak s pogledom na mirno Jadransko more.

Sastanci
Sastanci

Naša konferencijska dvorana može ponuditi prirodno i umjetno osvjetljenje, kao i najsuvremeniju audio/vizualnu opremu. Kapaciteta je do 80 osoba, što je čini prikladnom za višednevne radionice i aktivnosti team-buildinga, ali i za intimnije sastanke. Sudionici se mogu koristiti našim otvorenim prostorima namijenjenima predahu uz kavu ili obrok, kao i krovnom terasom bara za ekskluzivno primanje uz koktel.

Jelovnici
Jelovnici

Chefovi Ville Dubrovnik spremni su iznenaditi svakog sudionika događaja bogatom ponudom okusa koji se temelje na kulinarskim tradicijama Mediterana te na visokokvalitetnim sastojcima. Naš suvremeni pristup pod talijanskim je utjecajem, a ne treba zaboraviti niti vina iz Dalmacije i svijeta koja će obogatiti svaki zalogaj.

Iskusni organizatori događaja s radošću će odgovoriti na vaš zahtjev stoga vas molimo da ispunite obrazac s detaljima vašeg događaja.

Kliknite ovdje