Zatvori
Zatvori
Rezervirajte svoj boravak
Najbolje raspoložive cijene
Pošalji

Covid Sigurnosne mjere

S obzirom na trenutačnu situaciju u Hrvatskoj, Stožer civilne zaštite odlučio je ukinuti većinu mjera protiv zaraze koronavirusom između ostaloga i obvezu nošenja maski. Naš glavni prioritet je očuvanje zdravlja i dobrobiti naših gostiju i zaposlenika. Upravo vas zato želimo upoznati sa svim mjerama koje smo u tu svrhu poduzeli. Uveli smo sigurnosne i higijensko-sanitarne mjere kako bismo zaštitili zdravlje svih gostiju, posjetitelja i zaposlenika.

Naše vam je osoblje na raspolaganju za sve što bi vam moglo zatrebati tijekom vašeg boravka.

Više informacija pronaći ćete na sljedećim poveznicama:

Koronavirus.hr

MUP - Covid mjere

Enter Croatia

 

Karta rasprostranjenosti zaraze virusom COVID-19 u Hrvatskoj.

 

Bureau Veritas dodijelio je hotelu Villa Dubrovnik certifikat izvrsnosti na području zdravstvene zaštite i sigurnosti SafeGuard nakon iznimno strogog postupka vrednovanja i terenskih revizija koje su provedene na svim razinama rada hotela. Stekavši ovu oznaku u jeku pandemije virusa COVID-19, hotel Villa Dubrovnik dokazao je primjenu najviših higijenskih i sigurnosnih standarda. Revizija je obuhvatila cjelokupan proces primjene sigurnosnih i higijensko sanitarnih protokola, koji uključuje standardne procedure vezane uz pridržavanje fizičkog razmaka, čišćenje, smjernice o uporabi osobne zaštitne opreme, osposobljavanje zaposlenika i informiranje na temelju najboljih praksi u hotelskom sektoru te državnih zakona i propisa. Tijekom pandemije koronavirusa hotel Villa Dubrovnik primjenjuje visoku razinu zdravstvenih i sigurnosnih mjera u skladu s odredbama Svjetske zdravstvene organizacije i Republike Hrvatske. Hotelu Villa Dubrovnik dodijeljena je i nacionalna oznaka sigurnosti u turizmu i ugostiteljstvu Safe stay in Croatia, koja je uvedena 2021. godine, a dionicima u sektoru turizma dodjeljuje je Ministarstvo turizma i sporta. Prema ovoj važnoj oznaci posjetitelji mogu biti sigurni da određeni turistički objekt posluje u skladu s najnovijim preporukama Svjetskoga vijeća za putovanja i turizam (WTTC) i Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo. Uvođenjem oznake Safe stay in Croatia, Hrvatska je pokazala da je sigurnost posjetitelja na prvome mjestu.

Hotel Villa Dubrovnik pružit će dodatnu pomoć u pridržavanju državnih mjera, omogućiti medicinsku pomoć ako to bude potrebno u slučaju sumnje na zarazu virusom COVID-19 u hotelu, a imenovat će i referenta za nadzor koji će pratiti primjenu svih propisanih mjera u svakom trenutku.

Cjelokupno osoblje hotela Villa Dubrovnik obavlja obuku prema Akcijskom planu i mjerama za sprečavanje širenja bolesti COVID-19. Obuka se provodi u skladu sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije, zakonima o zaštiti zdravlja i sigurnosti građana te preporukama lokalnih vlasti i mjerodavnih zdravstvenih ustanova.

Hotel Villa Dubrovnik osigurao je dovoljan broj zaštitnih maski za lice i dezinfekcijskih sredstava za sve zaposlenike i goste. Gostima će sredstva za dezinfekciju ruku biti na raspolaganju na ulazu u hotel i restorane te u svim zajedničkim prostorima. Gosti ih trebaju upotrebljavati u skladu s propisanim sigurnosnim mjerama.

Gostima preporučujemo da s nama komuniciraju putem mobilne aplikacije, koju gosti mogu koristiti po dolasku u hotel, te telefonom ili e-poštom. Sve hotelske brošure, imenik i hotelski jelovnici gostima su dostupni u digitalnom obliku. Ovi su materijali dostupni i putem QR kodova koje gosti mogu pronaći u sobama, zajedničkim prostorima i restoranu. Tiskani su materijali dostupni samo na zahtjev i prije upotrebe bit će dezinficirani.

Posjetite sljedeći link za dodatne informacije.

 

COVID PCR TESTIRANJE